app.ro

Servere Dedicate | Avantaje

Citeste despre beneficiile pe care le poti obtine avand un server didicat VPS sau server fizic.

Citeste Detalii servere

Comanda server


Beneficiile unui server dedicat

Serverele dedicate pot fi VPS(virtuale) sau calculatoare/servere ce ruleaza software specific pentru afisarea paginilor web.

Resurse Dedicate

Un server dedicat va garanteaza resursele pe care le achizitionati. Fie ca optati pentru VPS1 sau pentru un server fizic aceste resurse sunt doar pentru dumneavoastra. Nu impartiti cu nimeni memoria, procesorul si nici spatiul pe SSD.

Viteza Maxima de Incarcare

Resursele fiind dedicate lucreaza doar pentru dvs. Astfel viteza de procesare este maxima, paginile de pe server se vor incarca imediat fie ca sunt accesate de pe desktop de pe dispozitive mobile, telefoane sau tablete.

Vreau mai mult

Iti putem oferi de la cele mai performante VPS pana la cele mai performante servere fizice dedicate. Limita o decideti dvs, iar daca nu stapaniti destul de bine aceste informatii, o stabilim impreuna.

Mail user@domeniu.ro

Adresele de email de forma user@domeniu.ro or sa fie mai bine privite de catre orice persoana cu care intrati in legatura. Aceste au un plus de imagine si autoritate fata de adrese de forma user@gmail.com

Backup Ready

Doriti sa fiti in siguranta astfel incat va oferim solutii de backup la serverul dvs fie ca este VPS sau server fizic dedicat. Astfel, oricand puteti reface configuratiile in caz de dezastru.

Optimizare si consultanta

Cu acest serviciu aveti la zi toate update-urile, serviciile va sunt optimizate si sunteti feriti de necazuri. Adica va puteti dedica in intregime serviciilor care va aduc bani lasand administrarea online in seama noastra.

Importanta Domeniilor Premium (Video)

Despre Domenii Premium

De ce sa ai un Domeniu Premium

What Are Premium Domains? | Godaddy

The Poer of Domain name

app.ro | 2019

Rofarma SRL RO16081451 / J27/76/2004 | Eurofarma SRL 18899903 / J27/871/2006
Cuza Voda Roman, Neamt, Romania | anpc.ro | info @ app . ro
App.ro | 2019