App.ro, Romania
Lun-Vin 09:00 AM - 17:00 PM
  Info
Pantelimon 91, Bucuresti, Sector 2, Romania
Lun-Vin 10:00 AM - 15:00 PM
App.ro - Aplicatii online, promovare online, seo
Despre SEO este bine sa stiti ca doar prima pagina din SERP vinde, restul este o joaca. In schimb nu este joaca si nu este pentru toata lumea de a ajunge pe prima pagina google.

Optimizare SEO, specialisti in analiza si interpretarea datelor,

Aceste servicii imbunatatesc scorul site-ului si a paginii de web, astfel incat, avand un scor mai mare decat alte pagini, site-uri, pagina sau site-ul dvs. va fi afisat pe o pozitie superioara celorlalte site-uri in pagina de rezultate a motoarelor de cautare.
Ce este SEO, optimizarea SEO

Specialisti in date si analiza SEO, optimizare si rezultate

SEO sau Search Engine Optimization, chiar daca pare ca este pentru toata lumea, este de fapt foarte specific si un task foarte greu de facut. Sunt sigur ca fiecare om stie sau are idee despre cum se face un cozonac, dar nu fiecare stie cantitatile si cum sa imbine componentele. Asemenea si in SEO.

"Fac eu SEO pe site-ul meu dar mai am nevoie de un mic ajutor."

Nu asa functioneaza lucrurile, din pacate. Specialistul are de facut destul taskuri complicate pana la o solutie de implementat.

Spre exemplu, primul pas poate fi analiza cuvintelor cheie si maparea acestora. Depinde de cine face planurile.

Daca va asumati dvs. SEO, este perfect. Inseamna ca nu aveti nevoie de noi.

  • SEO de calitate nu este ieftin
  • Cel mai mic pret incepe de la 50EUR si poate urca pana la 150. Nu insa in Romania.
  • Nu exista SEO ieftin sau putin SEO si vedem.
  • Pentru a face bani trebuie sa cheltuiti bani. Asta e regula.
  • Reamintim: Prima pagina vinde, restul sunt pentru ca trebuie sa fie cineva si acolo.

Serviciile SEO Online

In ce constau aceste servicii de optimizare SEO


Ce sunt cuvintele cheie?

Cuvintele cheie, sau expresiile pe care utilizatorii le introduc in motoarele de cautare atunci cand cauta informatii. Acestea pot fi simple, cum ar fi "pantofi", sau pot fi mai complexe si specifice, cum ar fi "top pantofi de alergat pentru intreceri sportive".

Cuvintele cheie reprezinta cheia vanzarilor fiind punctul de intersectie dintre continutul site-ului dvs. si ceea ce cauta vizitatorii dvs.


Importanta cuvintelor cheie in SEO

Cuvintele cheie sunt esentiale pentru SEO din mai multe motive:

1. Imbunatatirea vizibilitatii in motoarele de cautare:

Utilizarea corecta a cuvintelor cheie relevante imbunatateste sansele ca site-ul dvs. sa apara in rezultatele de cautare atunci cand utilizatorii cauta aceste termeni. Astfel, puteti atrage mai multi vizitatori pe site-ul dvs.


2. Intelegerea audientei:

Cercetarea cuvintelor cheie va poate oferi o intelegere mai buna a ceea ce cauta audienta dvs. Acest lucru va permite sa creati continut care sa satisfaca aceste nevoi si sa va imbunatatiti performanta SEO.


3. Crearea de continut directionat:

Cand stiti care sunt cuvintele cheie relevante pentru afacerea dvs., puteti crea continut care sa fie direct legat de acestea. Acest lucru nu numai ca imbunatateste clasamentul dvs. SEO, dar si creste relevanta continutului dvs. pentru audienta.


4. Cresterea traficului de calitate:

Prin targetarea cuvintelor cheie adecvate, puteti atrage trafic de

Fara o strategie solida de cuvinte cheie, eforturile dvs. SEO pot fi ineficiente. Intelegerea cuvintelor cheie si a modului in care acestea sunt utilizate de audienta dvs. poate fi diferenta dintre a fi invizibil in motoarele de cautare si a fi descoperit de potentialii dcalitate pe site-ul dvs. Acesti utilizatori sunt mai predispusi sa se angajeze cu site-ul dvs. si sa devina clienti.Analiza cuvintelor cheie

Analiza cuvintelor cheie

Primul pas in utilizarea cuvintelor cheie pentru SEO este efectuarea unei analize a cuvintelor cheie.

Acest proces implica identificarea termenilor pe care publicul tinta le foloseste pentru a gasi produsele, serviciile sau informatiile pe care site-ul dvs. le ofera.

Odata cu identificarea acestor keywords, se poate trece la pasul urmator, esential afacerii dvs. online.Cum se folosesc cuvintele cheie în optimizarea SEO

Plasarea cuvintelor cheie

Dupa ce ati identificat cuvintele cheie relevante, urmatorul pas este sa le integrati in site-ul dvs. web.


In general, ar trebui sa includeti cuvintele cheie in urmatoarele locuri:

Titlurile paginilor: Asigurati-va ca fiecare titlu reflecta cu acuratete continutul paginii si include cel putin un cuvant cheie relevant.

Meta descrieri: Aceste descrieri scurte ale continutului paginii apar in rezultatele motoarelor de cautare si ar trebui sa contina cuvintele cheie relevante.

Continutul paginilor: Integrati cuvintele cheie in mod natural in textele dvs., inclusiv in titluri, anteturi si paragrafe.

URL-urile: Adresa web a fiecarei pagini (URL-ul) este un alt loc bun pentru a include cuvintele cheie.

Imagini: Nu uitati sa includeti cuvintele cheie in denumirile si descrierile (tagurile alt) ale imaginilor.


Aceste sfaturi sunt cat se poate de realiste si reprezinta un must

Sper insa ca nu va inchiputi ca facand cele de mai sus o sa ajungeti in prima pagina google si problema este rezolvata!

Desigur ca nu, problema cresterii mai ales pe cuvinte cheie cu ranking mare este ca nu cresteti asa usor pentru ca acolo unde sunt bani de impartitit concurenta deja are specialistii ei care se ocupa sa le tina site-ul in prima pagina.


Pana la urma batalia are loc intre unii si altii, castiga cei care sunt mai destepti, ai viziune si stiu ce sa faca astfel incat google sa fie prietenul lor!

Acesta este unul dintre motivele pentru care dvs. nu va puteti "tine" de SEO, pentru ca facand asta va "scapa" afacerea din brate.


Lucrurile trebuie sa functioneze sincron, dvs. va ocupati de afacere si noi de partea care genereaza vanzari.

Astfel fiecare parte stie ce face si lucrurile merg ca unse.

Sumar

Trei lucruri sunt esentiale pentru a vinde online: domeniu bun, site super rapid, seo de calitate
  • Clientii gasesc de unde sa cumpere in prima pagina.
  • Un SEO de calitate economiseste bani seriosi de promovare online.
  • SEO de calitate asigura vanzari mai mari si implicit o situatie in care odata ce incasati va permiteti sa investiti in site, promo si SEO.
  • Astfel lucrurile se "leaga" si nu va mai simtiti sufocati de bugetul de promovare.
100%
Optimizare SEO nu este o joaca si nicidecum google ads sau altele. Este o chestiune de analiza si matematica analitica si trebuie tratata si platita ca atare. Joaca de-a SEO va produce joaca de-a vanzari.