add_head( 'Intrebari frecvente / Frecvent asked questions ', 'Cele mai frecvente intrebari adresate de clienti si ce ar trebui sa intrebe clienti dar nu o fac. Ce ar trebui sa stie clientii ecommerce, de shop online', 'intrebari,frecvente' ); ?> add_header(); ?>
add_slider( 'Intrebari frecvente', 'Intrebari despre promovare si marketing online', 'Unele site-uri vand, altele deloc, unele site-uri sunt conectate cu clientii, altele nu, sunt clienti care folosesc puterea data de Social Media altii o ignora', ); $init->add_sslider( 'FAQ;Intrebari frecvente', 'Nu trebuie sa memorezi;Doar sa intelegi', 'De ce nu vande site-ul?;De ce nu vin comenzi?', ); ?>
Intrebari frecvente despre probleme in online

Intrebarea cea mai adresata: Cum sa fac ca site-ul meu sa vanda?

Nu se stie niciodata care este intentia de cumparare a unui vizitator care intra pe site-ul dvs. Functie de elemente specifice acesta poate sa decida sa cumpere chiar daca nu a avut in plan acest lucru.

Facebok,Insta,YouTube

Pe retelele de socializare se pierde mult timp. Aici se gasesc tot felul de persoane din diverse categorii sociale. Integrarea componentelor de promovare in segmentele de divertisment, este o abordare care poate influenta in bine afacerea dvs.

  • Social Media are in componenta o diversitate de persoane
  • Aceasta diversitate si comunitatile (grupuri) pot fi utile afacerii dvs
  • Atragerea si mentinerea interesului acestor persoane este esentiala business-ului

Sumar

Social Media trebuie sa lucreze pentru dvs.

Chiar daca este gratuita, nu toti stiu ce sa posteze, cum sa o faca, orele de audienta dar mai ales pastrarea constantei postarilor. Astfel clientii deprind un obicei care, folosit cum trebuie, poate crea vanzari.
  • Scrieti despre afacere si postati
  • Lumea de obicei citeste lucruri noi si inedite
  • Fiti constant in postari, fara absente in publicare
100%
Satisfactie
add_footer(); $init->add_modal(); $init->add_js(); ?>