App.ro, Romania
Lun-Vin 09:00 AM - 17:00 PM
  Info
Pantelimon 91, Bucuresti, Sector 2, Romania
Lun-Vin 10:00 AM - 15:00 PM
App.ro - Aplicatii online, promovare online, seo
Ce pret are un magazin online functie de facilitati, optimizari si alte cerinte ale utilizatorului

Ce pret poate sa aiba un magazin online de la open source la custom

Pretul unui magazin online trebuie sa reflecte modul de programare, timpii de incarcarea a paginilor de produs, categorii, pana la facilitatile si optimizarile oferite clientului.
Preturile magazinelor online

Magazin online pret creare,achizitie,inchiriere

Pretul unui magazin online opensource sau custom poate fie de la sute la zeci de mii de eur. Diferenta o face platforma, modul de codare, optimizarile de cod si de functionalitate, caracteristicile si facilitatile magazinului.

Pretul mic ~ cateva sute EUR - wordpress (woocommerce), prestashop, opencart

Trebuie sa constientizati ca un pret mic de cateva sute EUR vine cu solutii care nu sunt nici pe departe ceea ce trebuie.

Daca va multumiti cu acestea macar rugati furnizorul de servicii ecommerce sa va optimizeze maxim magazinul si sa va ofere o solutie de hosting pentru ca aceasta sa functioneze cat mai bine posibil.

Pretul mediu ~ 1-2000 EUR - prestashop, opencart, magento

uie sa constientizati ca un pret mediu de 1000 EUR cuprinde solutii ecommerce care se apropie de cerintele unui magazin online doar daca se optimizeaza foarte bine codul functie de hosting.

Foarte multe site-uri utilizeaza solutii platitie de cache, dar acestea sunt valabile de cele mai multe ori doar pe home page, cateva categorii si pagini de produs ceea ce nu este deloc bine.

Pretul mediu ~ 2-4000 EUR - prestashop, opencart, magento

uie sa constientizati ca un pret mediu de 1000 EUR cuprinde solutii ecommerce care se apropie de cerintele unui magazin online doar daca se optimizeaza foarte bine codul functie de hosting.

Foarte multe site-uri utilizeaza solutii platitie de cache, dar acestea sunt valabile de cele mai multe ori doar pe home page, cateva categorii si pagini de produs ceea ce nu este deloc bine.

Costul poate fi variabil functie de:

  • Timp de executie
  • Facilitatile dorite
  • Serviciile aditionale: logo, bannere, customizare, optimizare
  • Solutii optimizate de hosting sau gazduire ecommerce
Costul unui magazin online

Ce pret sa platesc pe magazinul meu online?

Raspunsul la intrebarea de mai sus este legat in mare masura si depinde 100% de cat vreti sa vindeti.

Aveti business viabil, aveti piata, atunci un magazin ieftin nu va ajuta, va pierde din clienti atat pe partea de UX a site-ului cat si pe partea de SEO.

Pentru cei care nu au auzit de UX si UI, UX este acronimul pentru User Experience, iar UI este prescurtarea folosita pentru User Interface.

Nu stiti ce afacere aveti si cum are sa fie? Mergeti pe o solutie ieftina dar cu nume de domeniu bun pentru a va pitea atrage clientii si autoritatea acestora

Credeti ca ceva o sa vindeti si vreti sa aveti ceva cat de cat bun, aveti pe la 1000 EUR magazin prestashop sau magento.

Nu stiti cat o sa vindeti dar vreti sa fiti pregatiti, alegeti pe la 1000-1500 EUR o solutie de magazin online custom aveti aici exemplu www.soseta.ro sau inchiriati un magazin online de aici Solutii Saas

Doriti sa mutati un magazin de pe o platforma pe alta, mai intaii duscutati sa vedeti daca merita efortul, apoi luati decizia

Nu stiti ce sa faceti, primiti raspusuri diferite. Negociati cel mai mic si mai simplu magazin online, poate il gasit pe la 30 EUR si vedeti ce feed-back aveti. Functie de acesta veti sti cum sa continuati.

Foarte important pe App.ro care va pune la dispozitii aplicatii cu domeniu premium pentru ca afacerea dvs. sa mearga din prima!

Ex. Daca doriti sa incepeti o afacere cu branzeturi puteti incepe sa vindeti pe un proiect ca cel de pe saas.app.ro ce are adresa de web branzeturi.ro, totul undeva pe la 100 EUR pe luna.


Retineti: Cel mai bun SEO este atunci cand clientii de tin minte, si asta face domeniul web premium!

Despre site, UX, UI

Pentru cate din cele de mai jos vreau sa platesc?

UX, UI in cifre

89% din utilizatori nu se mai intorc pe site-ul cu care au avut o experienta negativa, UX slab

75% din afacerile online nu functioneaza sau falimenteaza, cauza fiind proasta functionalitate

Aproape 50% din site-urile livrate nu au testata partea de UX

55% din utilizatori parasesc site-ul daca timpul de load ajunge la 3 secunde, pe cand doar 31% parasesc site-ul daca acesta are 2 sec de incarcare

Proasta functionare pe mobil face ca numarul de clienti sa scada cu 68%

Experientele proaste pe un site vor fi impartasite in proportie de 55%

Aproape 80% din useri apreciaza ca ok un site daca acesta este ok ca UI

Utilizatorii isi deschide telefoanele zilnic undeva pe la 6-7 minute

Un site

Timpul de scrolare este undeva pana la 9 sec pentru 59% din useri pe cand 90% din useri scroleaza pana la 15-20 secunde

Un site care nu merge "brici" poate pierde pana la 75% din clienti.


Functie de cele de mai sus site-ul costa site sau mii de eur.

Sumar

Un magazin online trebuie sa merite pretul.

Nu mergeti neaparat pe mii de eur din prima, mai ales daca sunteti la inceput, este foarte posibil sa pierdeti banii. Trebuie sa luati in considerare ca timpul de reusita este de ordinul lunilor, daca stiti ce faceti si daca aveti un consilier SEO bun, atentie, chiar sa fie bun.
  • Nu uitati de SEO
  • Cine va spune ca-ar incepe cu reclama ads in loc de SEO merita dat afara chiar in acea secunda
  • Faptul ca un lucru va merge nu insemna ca si va dura. Nimic nu merge din inertie, asigurati-va ca dpdv SEO aveti o activitate continua, traficul organic este garantia reusitei!
100%
Satisfactie garantata cu oferte noastre de magazine online