App.ro, Romania
Lun-Vin 09:00 AM - 17:00 PM
  Info
Pantelimon 91, Bucuresti, Sector 2, Romania
Lun-Vin 10:00 AM - 15:00 PM
App.ro - Aplicatii online, promovare online, seo
Creare magazin online custom

Creare magazin online custom este un produs construit la comanda pentru comertul online

Este un produs la comanda, pentru un magazin online mediu-mare, stabil, facilitati integrate care pot fi construite si optimizate confiorm cerintelor, o solutie care poate tine cu success sute de mii de produse, cu o functionare excelenta atat pe desktop cat si mobile.
Creare magazin online custom

Creare magazin online custom, avantaje, dezavantaje

Pentru magazine online medii si mari solutia custom este cea mai potrivita. Aceasta solutie ofera facilitati de baza ale unu magazin online. Partea forte este stabilitatea si viteza de incarcare.

Pret mediu

Solutia custom are un cost relativ stabil, un setup poate costa incepand cu 900-1000EUR dar poate ajunge la cateva mii.
Se livreaza un site perfect functional, optimizat, performant.

Optimizarile sunt incluse, customizarile si facilitatile sau cerinte suplimentare sunt disponibile contra cost.

  • Timp de executie de ordinul zile-saptamani
  • Site-ul se livreaza gata de productie
  • Servicii aditionale sunt disponibile: logo, bannere, customizare, optimizare
  • Hosting/Gazduire integrata
Magazin online custom pro si contra

Merita sau nu sa aveti un magazin online custom fata de opensource?

Ce este o aplicatie custom?

Aplicatia custom, fie ca este un site de prezentare, fie ca este un magazin online sau orice alta aplicatie este creata indeplining cel putin trei conditii:

1. Codul este scris sa fie seo ready, adica sa fie 100% compatibila si pe "gustul" motoarelor de cautare.

2. Cerintele tehnice sunt un must, adica este neaparat nevoie sa le avem. Site-ul neaparat reponsive adica optimizat pentru dispozitive mobile. Viteza de incarcare si pe desktop si mobile sa fie foarte buna, sub 1000ms, site-ul verificat cu uneltele specifice in versiunea desktop, mobile, tablet, etc.

testare website cu page speed

3. Aplicatia trebuie sa serveasca scopului in care a fost contruita, sa aiba facilitati si utilitare pe care clientii sa le foloseasa si sa continua sa revina.

Aplicatia care NU indeplineste aceste conditii poate sa fie cat de placuta ar fi si cat de minunata, nu va avea success, nu va crea clientilor nevoie, nu va transmite nimic asadar nu va aduce bani.

Atentie! Sa nu credeti ca puteti pacali motoarele de cautare!

Poate prin diverse scheme puteti urca rapid in pozitii, pentru ca cei care va iau banii sa aiba justificare, dar va asigur ca locul obtinut nu va fi deloc stabil si atunci veti pierde nu doar pozitia cat si sansa de reabilitare.

Ex. Site prezentare Wordpress(opensource) vs Custom - Nu veti putea niciodata sa convingeti google, bing sau pe altii ca atata vreme cat continutul din site este 2% din codul site-ului site-ul dvs este performant.

Cand se intampla asta? Atunci cand aplicatiile opensource genereaza foarte mult cod pentru a face foarte putine task-uri astfel incat pagina este sufocata de "cod" care inghite "continutul" activ, cel care defapt stabileste scorul paginii(rank) si pozitia in paginile de afisare a rezultatelor, ale motoarelor de cautare.

Cat costa un site custom vs un site open source?

Un program, aplicatie custom poate sa coste si sute de mii de eur. E ca o casa gata construita in care puneti alte usi, schimbati pardoseala, puneti acoperis nou, etc.

Fireste ca daca alegeti sa va fie pictate usile in loc sa fie vopsite, costul va creste de sute de ori, daca in loc de faianta normala veti pune acuarele senzibile la apa, iarasi veti avea alte costuri si tot asa.

Dvs. decideti unde va opriti functie de banii pe care ii aveti pentru acea casa. Fireste ca puteti merge pe o linie clasica si sa va incdrati intr-un buget normal.

Pretul unui site custom porneste de la 2000 EUR, care nu este deloc mare comparativ cu 1-1500 EUR pret pretins de cei care livreaza magazine pe platforma wordpress, complet necompetitiva.

Avantajele unui site custom sunt cuprinse in cele trei conditii de baza mentionte mai sus, condititii care nu pot fi indeplinite simultan de nicio alta forma de website.

Dezavantaje site custom

Singurul dezvantaj al unui site custom este pretul pe care il platiti pentru configurarea site-ului si pentru orice modificare in site.

Din punct de vedere tehnic, seo, etc. nu exista alte solutii mai bune.

Concluzii

Incercati sa va permiteti un site custom. Functioneaza rapid si este seo ready. Exact ceea ce va trebuie indiferent daca sunteti la inceput de drum in comertul online sau deja aveti experienta.

Daca va pare mult, inchiriati un proiect online pana cand o sa va puteti permite sa-l cumparati.

Un site pornit bine, va garanta un business bun si o directie buna de mers in afacerile desfasurate in mediul online.

Sumar

Solutia cea mai performanta pentru orice site ecommerce

Suporta sute de mii de produse, fiabila, stabila. Pretul unui site custom poate ajunge si la mii de EUR. Se livreaza optimizat, functioneaza perfect pe desktop si mobile.
  • Solutie pro pentru un magazin online
  • Viteza de incarcare superioara oricarei platforme opensource
  • Solutie pentru magazin mic - mediu - mare
100%
Satisfactie cu magazinele noastre online custom

*Daca https da eroari de certificat, incercati http